Övriga nyheter

JonDeTech förstärker Produktionsavdelningen med ny Produktionschef

3 september, 2020

Under sommaren har JonDeTech gjort flera förstärkningar på produktionssidan. Den sista i raden är Mats Ljung som kommer att arbeta som Produktionschef med ett övergripande ansvar för att säkerställa JonDeTechs produktionsprocess.

Mats kommer senast från Silex Microsystems där han var areachef för en del av produktionen. Med lång erfarenhet från produktionssidan och volymtillverkning av olika komponenter, kommer han bidra med kompetens och en bättre förståelse för produktionsprocessen hos JonDeTechs leverantörer.

- Att få in Mats kompetens i företaget kommer att underlätta och öka takten i vår pågående tech-transfer samtidigt som vi får in en chef som kan leda standardiseringen och kvalitetssäkringen av varje steg i produktionen. Vi är otroligt nöjda och glada att Mats är ombord i detta skede av utvecklingen, där han kommer att bidra med mycket kunskap inom produktionen, säger Per Lindeberg CEO på JonDeTech

Mats var på väg in i en ny tjänst hos Silex Microsystems, när frågan dök upp om tjänsten på JonDeTech. Steget att gå från produktionssidan över till produktsidan var lockande.

- Att få möjligheten att arbeta och fördjupa sig i en produkt och en spännande teknologi i ett mycket intressant skede känns som en fantastiskt rolig utmaning. Redan efter en vecka känner jag att jag börjar få en förståelse för processerna och jag ser verkligen fram emot att få inleda dialogen med våra samarbetspartners inom högvolymsproduktion, säger Mats Ljung, Produktionschef JonDeTech.

Mats är Civil ingenjör från Uppsala universitet med molekylär bioteknikinriktning. På fritiden är det fru och barn som prioriteras tillsammans med cykel- och löpträningen.

Välkommen Mats.

Fler nyheter