Pressmeddelanden

Jack Järkvik blir tillförordnad CTO på JonDeTech

Sedan Dean Tosic tillträdde som vd har behovet av en Chief Technology Officer (CTO) identifierats för att accelerera utvecklingsarbetet av nanoteknologin. För att ta nästa steg har JonDeTech nu anställt Jack Järkvik som tillförordnad CTO. Jack har en lång erfarenhet av teknikutvecklingsprojekt efter många år på bland annat Ericsson och Huawei. Han kommer att ingå i ledningsgruppen på JonDeTech och tillträder idag.

Jack Järkviks främsta uppgift i rollen som CTO är att säkerställa att JonDeTechs utvecklingsteam adresserar rätt frågor för att skapa en robust produktdesign för det egenutvecklade sensorelementet, och därigenom möjliggöra produktion av ett första Working Sample.

Med Working Sample menas att JonDeTech för första gången i den nya produktionsmiljön erhåller sensorelement med prestanda i nivå med tidigare Proof of Concept.

- Med sin breda erfarenhet kan Jack tillföra viktig spetskompetens inom många områden. Det som sticker ut som det allra viktigaste är hans förmåga att kunna se vad som krävs för att lyckas med tekniskt komplicerade projekt och säkerställa att fullt fokus läggs på rätt aktiviteter, säger Dean Tosic, vd JonDeTech.

Samtidigt som Jack Järkvik tar plats i ledningsgruppen kommer den även att förändras, bland annat för att accelerera beslutsfattandet. Ledningsgruppen kommer framledes att bestå av vd Dean Tosic, CFO Erik Mossakowski, CPO Karin Thurberg, COO Leif Borg samt CTO Jack Järkvik.

För mer information, kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: dean.tosic@jondetech.se

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, certifiedadviser@redeye.se, https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

Filer för nedladdning
jack-jarkvik-blir-tillforordnad-cto-pa-jondetech-94248

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.