Pressmeddelanden

JonDeTech: Jan Johannesson utsedd till styrelseordförande som konsekvens av att Erik Hallberg avgår på grund av privata och personliga skäl

JonDeTech (publ) meddelar idag att styrelseordförande Erik Hallberg med omedelbar verkan avgår från styrelsen på egen begäran på grund av privata och personliga skäl. Styrelsen har utsett styrelseledamoten Jan Johannesson till ny styrelseordförande för tiden fram till årsstämman 2023.

 

Jan Johannesson har varit styrelseledamot sedan mitten av 2021 och har varit djupt involverad i JonDeTech både på strategisk och operativ nivå. Jan har bland annat tidigare erfarenhet som SVP Fingerprint Cards och har en bred erfarenhet av halvledarindustrin.

 

I och med mitt djupa och breda engagemang i JonDeTech under de senaste åren, är jag hängiven att fortsätta vårt arbete med att ta bolaget till nästa nivå nu när JonDeTech nyligen har uppnått en historisk milstolpe på vägen till en industriell högvolymsproduktion. Säger Jan Johannesson

 

Bolagets styrelse består av Jan Johannesson (styrelseordförande), Bengt Lindblad, Magnus Eneström, Karl Lundahl och Dave Wu.

Styrelsen tackar Erik Hallberg för ett värdefullt bidrag till bolaget som ordförande och önskar Erik god bättring.

För mer information, kontakta:

Jan Johannesson, styrelseordförande

Tel.: +46 70 658 0878

Mail: jan.johannesson@jondetech.com

 

Dean Tosic, vd JonDeTech

Tel.: +46 73 994 85 70

Mail: dean.tosic@jondetech.com

Denna information är sådan som JonDeTech Sensors AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 januari 2023 kl. 18.00.

 

 

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, certifiedadviser@redeye.se, https://www.redeye.se.

Läs mer på: www.jondetech.com eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

jondetech-jan-johannesson-utsedd-till-styrelseordforande-som-101559

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.