Pressmeddelanden

JonDeTech och kinesiska Green Motive (GMT) ingår samarbetsavtal avseende utveckling av sensorlösningar

JonDeTech och kinesiska Shanghai Green Motive Smart Technology Co., Ltd (GMT) har idag signerat ett avtal avseende ett djupgående och långsiktigt kommersiellt samarbete kring utveckling av sensorlösningar och relaterad teknologi inom området vitvaror och hushållsapparater. Avtalet omfattar såväl JonDeTechs egenutvecklade sensorelement JIRS30 som den kiselbaserade sensorns JIRS40. Avtalet bekräftar de två företagens avsikt att arbeta tillsammans för att leverera nya sensorlösningar till GMT:s stora kundbas.

I syfte att bland annat öka effektivitet och utvecklingstakt samt skapa möjligheten till kunddemonstrationer kommer JonDeTech, utan kostnad, även att få tillgång till kontorsutrymmen och postadresser i GMT:s kontor i Shanghai, Shenzhen och Qingdao. Därutöver tillhandahåller GMT även flera arbetsplatser och ett dedikerat kontorsutrymme vid deras huvudkontor i Shanghai.  

- Med detta avtal tar vi ett nytt stort steg mot kommersialiseringen av vårt egenutvecklade sensorelement JIRS30 och samt skapar ytterligare möjligheter för JIRS40. Man kan inte bli annat än imponerad av GMT:s produktportfölj och de kunder och samarbetspartners de har. Jag ser fram emot ett långt och fruktsamt samarbete, säger Dean Tosic, vd JonDeTech.

- Eftersom alla vertikaler har blivit mer AI-orienterade, är vi mycket glada över att ingå detta samarbete med JonDeTech vid denna tidpunkt, särskilt om man betänker deras egenutvecklade och unika teknologier inom sensorområdet. Vi tror att detta samarbete kommer att ge oss en bra och unik bas inom sensorteknologi vilket kommer göra det möjligt för oss att utveckla mer specifika och smarta lösningar för att göra marknaden för smarta vitvaror och hushållsapparater ännu intelligentare. Vi välkomnar JonDeTech-teamet att snart ansluta sig till vår utvecklingsverksamhet på vår anläggning i Shanghai, säger Simon Sun, CTO Green Motive.

Om GMT

GMT är en leverantör av molnbaserade styrenheter för smarta vitvaror och hushållsapparater. Deras erbjudande inkluderar frekvensomvandlingssystem, molnbaserad mjukvara och appar med integrerade BLE- och WiFi-moduler för styrning av kameror, multi-touch-bord, tvättmaskiner och uppkopplade apparater. Företaget tillhandahåller helhetslösningar inom IoT med molntjänster, och bland kunder och partners återfinns bland andra Haier (inklusive Candy), Whirlpool, Panasonic, BSH, Midea, Hisense (inklusive Gorenje) och Xiaomi.

Utöver smarta vitvaror och hushållsapparater adresserar bolaget även områden som smarta sportprodukter, smarta reseprodukter, smarta hem, smarta byggnader, smart industri och smart jordbruk. Detta har skapat en position för företaget att direkt arbeta med Alibaba Groups IoT-megadataverksamhet och agera som en av datainfrastrukturpartnerna och en del av IoT-datatjänstteamet. GMT är listat på Beijing Stock Markets OTC-lista NEEQ under tickerkoden 835421 - Green Motive.

 

För mer information, kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: dean.tosic@jondetech.com

 

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

jondetech-och-kinesiska-green-motive-gmt-ingar-samarbetsavta-109396

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.