Pressmeddelanden

JonDeTech presenterar på Nordnet Nordic Invest den 6 mars

Fredagen 6 mars kommer JonDeTech att presentera bolaget vid Nordnet Nordic Invest på IVA konferenscenter i Stockholm. Presentationen kommer att framföras av vd Per Lindeberg med fokus framförallt på bolagets nya Go-To-Market-strategi och det nyligen inledda samarbetet med Novel Unicorn.

Anmälan för att delta på plats kan göras här: https://financialhearings.com/event/12596

och om du vill följa presentationen on-line följ denna länk: https://tv.streamfabriken.com/2020-03-06-jondetech_sensors

Adress: Grev Turegatan 16, Stockholm

Tid: 14.15

Redan nu går det att se en kort intervju med vd Per Lindeberg på bolagets LinkedIn-sida där han berättar om avtalet med Novel Unicorn: https://www.linkedin.com/company/jondetech-ab/

För mer information, kontakta:

Per Lindeberg, vd JonDeTech, mejl: per.lindeberg@jondetech.se.

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolaget grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, certifiedadviser@redeye.se, https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watchv=2vEc3dRsDq8.

jondetech-presenterar-pa-nordnet-nordic-invest-den-6-mars-75425

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.