Pressmeddelanden

JonDeTech Sensors vd Per Lindeberg har beslutat sig för att lämna bolaget

Per Lindeberg har idag på egen begäran sagt upp sin anställning som vd för JonDeTech Sensors AB (publ) för att fullfölja andra karriärmöjligheter. Per kommer att finnas tillgänglig för bolaget fram till den 6 april 2021, eller till dess en ersättare är på plats. Rekryteringsprocessen av en ny vd kommer att inledas omgående.

- Per har spelat en instrumentell roll för bolagets utveckling sedan han kom in som vd, inte minst genom den go-to-market-strategi som lagt grund för de samarbeten och relationer bolaget har byggt upp på den asiatiska marknaden. Vi respekterar hans beslut och önskar honom all lycka i sin framtida karriär, säger Katarina Bonde, ordförande JonDeTech.

Denna information är sådan information som JonDeTech Sensors AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 oktober 2020 kl. 21.00.

För mer information, kontakta:

Katarina Bonde, Styrelseordförande JonDeTech, mail: katarina.bonde@kubicorp.com

Mikael Zillén, Investor Relations, tel: +46 76 213 00 40, mail: mikael.zillen@jondetech.se

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, certifiedadviser@redeye.se, https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.

jondetech-sensors-vd-per-lindeberg-har-beslutat-sig-for-att--79832

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.