Pressmeddelanden

JonDeTechs vd Leif Borg presenterar bolaget på Mangold Insights Investerardag 6 mars, 2024

Onsdag den 6 mars, 2024, mellan klockan 9:15 - 9:45 kommer JonDeTechs vd Leif Borg att presentera bolaget på Mangold Insights Investerardag.

Presentationen kan ses live på https://mangold.se, eller i Mangolds YouTube-kanal: Mangold Insight Investerardag alternativt via Finwires kanaler. Presentationen kommer även att finns tillgänglig i efterhand på bolagets hemsida och YouTube-kanal.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Leif Borg, CEO JonDeTech, tel: +46 73 810 93 10, mail: leif.borg@jondetech.com

 

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

jondetechs-vd-leif-borg-presenterar-bolaget-pa-mangold-insig-110205

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.