Pressmeddelanden

JonDeTechs vd och COO presenterar bolaget på Redeyes Investor Forum Online den 26 januari

Torsdag den 26 januari kommer JonDeTechs vd Dean Tosic och COO Leif Borg att vara med på Redeyes Investor Forum Online kl. 14:20 - 14:40. Presentationen kommer att fokusera på den effektiviserade organisationen, försäljning och status för produktion.

Presentationen kan ses live via Redeyes hemsida eller genom att klicka HÄR. Presentationen kommer även att finns tillgänglig i efterhand på bolagets hemsida och YouTube-kanal.

För mer information, vänligen kontakta:

Dean Tosic, vd JonDeTech, tel: +46 73 994 85 70, mail: dean.tosic@jondetech.com

Om JonDeTech

JonDeTech är en leverantör av sensorteknologi. Bolaget marknadsför en portfölj av IR-sensorelement baserade på egenutvecklad nanoteknologi samt på kisel-MEMS. Nanoelementen är extremt tunna, byggda i flexibel plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad vilket öppnar för en mångfald av applikationer, till exempel temperatur- och värmeflödesmätningar, närvarodetektion och gasdetektion. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: https://www.youtube.com/watch?v=mORloeCxbPE&t=122s.

jondetechs-vd-och-coo-presenterar-bolaget-pa-redeyes-investo-101786

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via e-post.